Diensten

MVRN biedt voor haar klanten een oplossingen voor een betaalbare prijs.

Wij zijn er voor om de klanten te ontzorgen. Onze dienstverlening als juridische adviseurs richt zich op vier kerntaken, namelijk:

  • Bestuderen en adviseren
  • Behandeling en onderhandeling
  • Documenten maken en controleren
  • Procederen voor kantongerecht

Werkwijze

Nadat u met ons contact heeft gezocht maken wij een plan van aanpak om doelmatig en effectief antwoord op uw juridische vraag/probleem te geven. 

  1. Vul onze contactformulier in
  2. Wij nemen deze zorgvuldig en spoedig in behandeling (binnen 24-uur)
  3. Vervolgens nemen wij telefonisch contact op met u en plannen wij een intakegesprek
  4. Tijdens of na dit intakegesprek beslist u of u gebruik wenst te maken van de diensten van MVRN.

Kunt u zich vinden in dit voorgestelde plan van aanpak dan komen wij via email een schriftelijke opdrachtverlening overeen met daarin een korte omschrijving van de werkzaamheden en de kosten voor het juridisch advies, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, kosten, binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en zonodig een machtiging om namens u op treden in juridische procedures.

Indien u met een spoedeisend juridisch probleem zit dat onverwijld opgelost moet worden, kunt u dat aangeven bij het invullen van ons contactformulier of bellen voor een afspraak om langs te komen. Dit kan vaak dezelfde dag nog. Voordat daartoe wordt besloten, dient u eerst de belangrijkste juridische stukken aan ons te mailen. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de urgentie van uw juridische kwestie beoordelen.

Waarom wij geen bezoekadres hebben?

Om onze kosten zo laag mogelijk te houden hebben wij geen kantoorruimte. In plaats daarvan hebben wij het nieuwe werken volledig omarmd en dat zie je terug in onze tarieven. De meeste werkzaamheden en opdrachten kunnen wij uitvoeren middels contact via e-mail, telefoon of Skype. Mocht je graag een face-to-face gesprek met ons willen, dan kunnen wij bij jou op locatie langskomen of je treffen in één van de vele gezellige koffietentjes of Bibliotheken in Nijmegen en omstreken.