Tarieven

MVRN staat garant voor…

…transparantie en eerlijke tarieven zodat goed juridisch advies voor iedereen betaalbaar is. De meeste mensen denken bij juridisch advies aan de hoge advocaat kosten. Wij zijn hier om u te vertellen dat een advocaat niet altijd nodig is! Onze juristen staan klaar voor professioneel en betaalbaar rechtshulp. Wij hebben een transparant structuur opgesteld om de onnodige hoge kosten bij de client weg te nemen.  Daarnaast hebben wij geen eigen praktijkruimte waardoor we geen kosten hebben. Dit alles resulteert in een eerlijk uurtarief en een menselijke aanpak richting u.

Intakegesprek

Een eerste gesprek geldt als kennismaking en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. 

Standaard uurtarief

Bij MVRN werken wij op basis van een vooraf met u overeengekomen uurtarief. Voor de meest gevraagde diensten en producten hanteren wij een standaardtarief. Deze bedraagt 90 euro (inclusief btw). Wij rekenen geen kantoor- en administratiekosten. Eventuele kosten die wij maken bij het uitvoeren van jouw opdracht, zoals diensten van derden, brengen wij transparant in rekening.

Vooraf bepaalde prijs

Het is mogelijk een vaste prijs af te spreken voor het uitvoeren van een bepaalde opdracht. Hierbij kun je denken aan het opstellen van algemene voorwaarden of het controleren van een contract. Afhankelijk van de opdracht gaan we samen in gesprek over een geschikte vaste prijs.

Gefinancierde rechtsbijstand

MVRN staat voor het principe dat ‘het recht’ toegankelijk dient te zijn voor iedereen, ook voor degene die niet in staat zijn een uurtarief te kunnen betalen. De overheid heeft hiervoor een systeem ontworpen in het kader van gefinancierde rechtsbijstand. 

U kunt wellicht in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. De hoogte van uw eventuele eigen bijdrage kunt u terugvinden op www.rechtsbijstand.nl. Dit is de website van de Raad van de Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen.

De website is helder en overzichtelijk en wijst u snel de weg naar gefinancierde rechtsbijstand, mocht u daar recht op hebben.

Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.